Nieuws


Dronken man zit vast in container van goederentrein

Duitsland
Vrijdag, 11 mei '18 via Spoor Pro

Bizar
465
Webmaster

Het treinverkeer in de Duitse stad München is maandag lange tijd ontregeld geweest, omdat een dronken man zichzelf in een container van een goederentrein had opgesloten. De politie legde al het treinverkeer rondom station München-Pasing stil om de man te vinden.

De 25-jarige man belde de politie rond half 6 ’s ochtends vanuit de container. Hij zat op dat moment al vijf uur vast. De man was in dronken toestand in de container geklommen en was in daar in slaap gevallen. Vervolgens kon hij niet zelf uit container komen waarvan hij de exacte locatie niet wist, meldt de nieuwssite Hln.be.

Hinder

De politie was genoodzaakt om al het treinverkeer stil te leggen rondom München om veilig alle treinen te kunnen doorzoeken en de man op te sporen. Het duurde niet lang voordat de Duitse man was gevonden: uiteindelijk werd hij na een kwartier zoeken al ontdekt. Desondanks ondervonden 86 treinen hinder, vielen 37 treinen uit en werden 21 ritten aangepast. De man wordt vervolgd voor het betreden van verboden terrein.

Reacties